Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Zůstala jen nabouraná auta

HODONÍNSKO: Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod. 

Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod:

  1. V pátek 1. prosince 2017 v době od půlnoci do 08:30 hodin někdo v Hodoníně na křižovatce ulic Křičkova, I.Olbrachta a nám. B.Martinů někdo naboural stojící vozidlo. Doposud neznámý řidič pravděpodobně při couváním neodhadl vzdálenost od zaparkovaného vozidla Škoda Octavia a svým autem do něj narazil. Nezjištěný řidič, aniž by splnil zákonné povinnosti účastníka silničního provozu, z místa odjel.
  2. V období od neděle 26. listopadu do pondělí 27. listopadu 2017 došlo v Hodoníně v ulici Brandlova na parkovišti před vchodem panelového domu č.p. 91 k poškození zaparkovaného vozidla. Zatím neustanovený řidič se zřejmě plně nevěnoval řízení vozidla a narazil do stojícího vozidla Opel Insignia s německou registrační značkou. Po dopravní nehodě z místa ujel, aniž by věc nějak řešil.
  3. Ve středu 22. listopadu 2017 v době od 14:54 do 15:20 hodin ve Strážnice na parkovišti před OD Penny Market došlo k poškození vozidla. Nezjištěný řidič červeného vozidla při najíždění na parkovací místo se zřejmě plně nevěnoval řízení vozidla a narazil do zaparkovaného osobního vozidla Ford Tourneo. Poté řidič z místa nehody ujel pryč, aniž by věc řešil.

Případní svědci, kteří mohli nehodu vidět nebo by mohli identifikovat zmiňované vozidlo, se mohou ohlásit na telefonu 974 633 260 nebo přímo na linku 158.

por. Bc. Petr Zámečník, 5. 12. 2017

vytisknout  e-mailem