Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zpronevěřil peníze

TEPLICKO - Pokladník ukradl šedesát tisíc; Krádež cigaret objasněna... 

Zpronevěřil peníze

     Z přečinu zpronevěry byl obviněn 53letý muž, který zneužil svého postavení správce pokladny teplického meditačního centra. Je podezřelý, že jako člen náboženské společnosti odcizil z pokladny dobrovolné členské příspěvky a dary členů centra, celkem měl zpronevěřit šedesát tisíc korun. U výslechu se ke svému jednání přiznal a tvrdil, že peníze použil na úhradu svých předchozích dluhů. Obviněnému muži hrozí v případě odsouzení až pětiletý trest odnětí svobody.

Krádež cigaret objasněna

     Z přečinu krádeže byl obviněn 36letý muž, který je podezřelý z odcizení cigaret. Koncem dubna měl na čerpací stanici v katastru Cínovce ukrást dva kartony cigaret, o dva týdny později se na místo činu vrátil a opět ukradl dva kartony. Zachytily ho ale bezpečnostní kamery, na kterých policisté identifikovali v minulosti šestkrát odsouzeného recidivistu, který byl v uplynulých dnech obviněn z přečinu, za který mu hrozí až tříleté vězení.

Odcizené kolo

     O kolo v hodnotě sto deset tisíc korun přišel muž z Teplic, který nechal své celoodpružené horské kolo několik minut bez dozoru na zahradě u svého domu. Toho využil neznámý lapka, který překonal plot a bicykl mu odcizil, policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro přečin krádeže a po pachateli i odcizeném kole intenzivně pátrají.

19. 7. 2018, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem