Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zprávy z Chomutova

CHOMUTOV - Vozidlo řídil podnapilý, Vloupání do budovy, Kdosi rozbil výlohu...... 

Vozidlo řídil pod vlivem alkoholu
Z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky se bude zodpovídat 27letý Jirkovák. Policejní hlídka muže zadržela na Mostecké ulici v Chomutově v době, kdy řídil osobní automobil. Provedená dechová zkouška potvrdila, že muž před jízdou požíval alkoholické nápoje - přístroj naměřil 1,32 promile alkoholu v dechu. Muži nyní hrozí až roční pobyt za mřížemi.
Vloupání do budovy
Hned na počátku nového týdne se kdosi vloupal do správní budovy jedné z firem v Poštovní ulici v Kadani. Objekt je v současné době v rekonstrukci a tak pachatel odcizil bourací kladivo, uhlovou brusku, generátor a nivelační stroj. Firmě tak vznikla škoda ve výši 50 tisíc korun. Po pachateli bylo zahájeno pátrání.
Kdosi rozbil výlohu
Kadaňští policisté pátrají po totožnosti neznámého vandala, který během víkendu rozbil skleněnou výplň výlohy u baru v Sukově ulici. Jak majitel uvedl, výměna poškozeného skla za nové jej bude stát nejméně 13 tisíc korun. Případnému pachateli hrozí obvinění z trestného činu poškozování cizí věci.
Zapůjčené auto nechce vrátit
Na policejní oddělení v Kadani se včera dostavil jeden z místních obyvatel a oznámil, že na počátku listopadu loňského roku zapůjčil známému svoji škodovku a tem mu jí do současné doby, ani přes neustálé urgence, nevrátil. Hodnotu vozidla majitel stanovil na 28 tisíc korun,  42letý muž  je podezřelý ze spáchání trestného činu neoprávněného užívání cizí věci.
Při nakupování přišla o kabelku
Stačila pouhá chvilka nepozornosti a jedna z nakupujících žen v kadaňském Plusu přišla včera o svůj majetek. Kabelku si totiž ponechala volně odloženou v nákupním košíku, věnovala se vybírání zboží a to zloději stačilo. Aniž by jej někdo spatřil, kabelku odcizil. Kromě peněženky přišla žena i o osobní doklady a platební kartu. Krádež nyní šetří místní policie.
Bez řidičáku jezdí i ženy
Včera kontrolovala policejní hlídka na silnici 1/13 v Chomutově projíždějící motorové vozidlo Audi 90. Za volantem seděla 24letá mladá žena z Chomutova. Žádosti mužů zákona o předložení řidičského oprávnění nemohla vyhovět, protože jej nikdy nevlastnila. To kontrola potvrdila a tak byla žena zadržena, převezena na útvar policie, kde jí bylo sděleno podezření z trestného činu řízení motorového vozidla bez řidičského oprávnění.
Bilance včerejších dopravních nehod
Na silnicích okresu došlo včera ke třem dopravním kolizím, ke kterým vyjížděly policejní hlídky. Nikdo nebyl zraněn, škody na majetku činí nejméně 212 tisíc korun.
 

vytisknout  e-mailem