Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Čelní střet si vyžádal dvě zranění

ZLÍNSKO: Na vině je zřejmě předjíždění v nepřehledném úseku. 

Včerejší brzká ranní cesta Ludkovicemi skončila čelním nárazem dvou osobních vozidel a dvěma zraněnými muži v jednom z nich. Řidič, který přejížděl kamion na nepřehledném místě a který je zřejmě viníkem této dopravní nehody, vyvázl bez zranění. Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu těžké ublížení na zdraví z nedbalosti, za což hrozí viníkovi v případě odsouzení trest odnětí svobody na šest měsíců až čtyři roky.

V úterý krátce před půl šestou ráno jel sedmatřicetiletý řidič vozidla Fiat Ludkovicemi směrem na Březůvky a za obcí začal předjíždět kamion v okamžiku, kdy nemohl předjíždění bezpečně dokončit. Při jízdě v protisměru narazil do protijedoucího vozidla Škoda Felicia. Při nárazu utrpěl pětadvacetiletý řidič vozidla Škoda těžké zranění, s nímž ho záchranáři převezli do nemocnice. Lehké zranění utrpěl i jeho  ho sedmadvacetiletý spolujezdec. Dechové zkoušky byly u obou řidičů negativní. Celková škoda na obou vozidlech se vyšplhala na sto osmdesát tisíc korun.

Přesná příčina a průběh dopravní nehody zůstává v šetření dopravních policistů a kriminalistů. Žádáme řidiče předjížděného kamionu, který projížděl v úterý o půl šesté ráno Ludkovicemi, aby se jako svědek této dopravní nehody ozval na linku tísňového volání policie – 158.

20. září 2017, nprap. Monika Kozumplíková

Odkazy do noveho okna

Čelní střet

Čelní střet 

Detailní náhled

Čelní střet - 2

Čelní střet - 2 

Detailní náhled

Čelní střet - 3

Čelní střet - 3 

Detailní náhled

Čelní střet - 4

Čelní střet - 4 

Detailní náhled

Čelní střet - 5

Čelní střet - 5 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem