Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Vjel pod náklaďák

VSETÍNSKO: Podíval se po převržené aktovce a naboural. 

Převržená aktovka na podlaze u spolujezdce včera vyrušila na okamžik muže ze soustředění na jízdu. S autem přejel do protisměru a z boku narazil do protijedoucího náklaďáku. Odnesl to lehkým zraněním.

To, jak je důležité se plně věnovat řízení, dokládá včerejší dopravní nehoda z Valašského Meziříčí. Po výpadovce od Rožnova pod Radhoštěm přijížděl k centru před jednou odpoledne sedmapadesátiletý řidič vozidla Mazda 6. Na chvíli svůj zrak obrátil na převrženou aktovku na podlaze u spolujezdce. To stačilo, aby se svým vozem vyjel z přímého směru a přejel do protisměru. V té chvíli od centra jel jednapadesátiletý řidič s nákladní Tatrou 815. I přes jeho rychlou reakci došlo k nárazu přední části Mazdy do boku Tatry. Řidič osobního vozidla z Havířovska utrpěl zranění, které si vyžádalo převoz do nemocnice. Řidič náklaďáku z Valašskomeziříčska vyvázl bez zranění.

Policisté při zjišťování okolností dopravní nehody provedli u obou řidičů dechové zkoušky. Tyto byly negativní. Došlo i na sčítání škod, kdy na obou vozidlech došlo shodně ke škodě sto dvacet tisíc korun. Dopravní policisté nadále na vyšetřování této dopravní nehody pracují.

Provoz na výpadovce v době vyšetřování a následného odstraňování poškozených vozidel byl značně omezen. K úplnému zprovoznění komunikace došlo v pět hodin odpoledne.

16. března 2017, por. Bc. Vladislav Malcharczik

Odkazy do noveho okna

Nehoda (1)

Nehoda (1) 

Detailní náhled

Nehoda (2)

Nehoda (2) 

Detailní náhled

Nehoda (3)

Nehoda (3) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem