Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Daleko neujel

VSETÍNSKO: Řidič, který ujížděl policistům, naboural. 

Nedělní pronásledování vozidla v Zubří nemělo dlouhé trvání. Řidič přejel do protisměru a narazil do druhého auta. Při nehodě byly tři osoby zraněny a škoda dosáhla dvě stě tisíc korun.

V neděli kolem půl druhé ráno v Zubří se zaměřili policisté na projíždějící vozidlo Mazda. Z horní části města se jej snažili za pomocí majáků, zvukových signálů a světelných pokynů zastavit, ale řidič stále ujížděl směrem k centru města. Honička neměla dlouhého trvání. Ještě nebyli v centru města, když ujíždějící auto v pravotočivé zatáčce dostalo smyk a přejelo do protisměru. Zde se střetlo s protijedoucím vozidlem Renault.

Při čelním střetu byl osmatřicetiletý řidič vozidla Mazda i jeho o dva roky mladší spolujezdkyně zraněni. Zraněná byla i devatenáctiletá řidička vozidla Renault. Všichni účastníci nehody byli místní. Zraněné převezli k ošetření do nemocnice.

Policisté nadále zjišťují informace k této dopravní nehodě, kdy škoda na vozidle Mazda činí sto dvacet tisíc korun a na vozidle Renault osmdesát tisíc korun. U řidičky provedli policisté dechovou zkoušku ke zjištění alkoholu, která byla negativní. U řidiče skutečnost, zda a v jaké míře byl ovlivněn alkoholem, určí rozbor krve.

12. března 2018, por. Bc. Vladislav Malcharczik

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem