Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Zmizely dvě octavie

UHERSKOHRADIŠŤSKO: Ukrást další auto se jim naštěstí nepodařilo. 

Uherskohradišťští kriminalisté intenzivně pátrají po prozatím neznámém pachateli, který v noci z pondělí na úterý ukradl dvě octavie. Krádež třetího vozu značky Renault byla naštěstí neúspěšná.

První octavie v hodnotě sto padesáti tisíc korun zmizela mezi druhou a čtvrtou hodinou ráno z parkoviště v ulici Panská v Kunovicích. Vozidlo je v barvě červené metalízy s registrační značkou 8T7 5591.

Druhá octavie bílé barvy má registrační značku 5Z3 3942. Byla ukradena před druhou hodinou ráno z parkoviště v ulici Cihlářská v Kunovicích. V tomto případě se škoda vyšplhala na tři sta padesát tisíc korun.

Zloděj měl zřejmě zálusk i na dodávkové vozidlo značky Renault Masters, které bylo zaparkováno ve venkovních prostorech autosalonu v Kunovicích. Překonal zámek na vratech oplocení a dostal se tak do areálu. Poté se zaměřil na dodávku. Vylomil zámek dveří a následně poškodil spínací skříňku. Auto se mu ale ukrást nepodařilo. Tímto jednáním způsobil škodu poškozením za více jak patnáct tisíc korun.Tu samou noc navíc zmizely z osobního vozidla Renault Espace obě registrační značky 4Z3 4945. Tento vůz byl zaparkován z boční strany autosalonu.

Další registrační značky 5Z6 7048 byly odcizeny z automobilu Ford Focus, a to během neděle až úterý. Majitel měl tento vůz zaparkovaný na konci ulice Hradišťská v Hluku.

Kriminalisté nyní zjišťují, zda všechny zmiňované události spolu nějak souvisí.

Jakékoliv informace související s těmito případy nám mohou lidé poskytnout na lince 158 nebo na kterémkoliv obvodním oddělení.

12. ledna 2017, por. Bc. Milena Šabatová                      

vytisknout  e-mailem