Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Poznáváte tohoto muže?

ZLÍNSKÝ KRAJ: Policisté hledají muže, který našel peněženku. 

Koncem září přijel třiatřicetiletý muž  na Masarykovo náměstí v Uherském Brodě, kde zaparkoval a odešel nakoupit. Po chvíli se vrátil zpět i s nákupem, uložil ho do vozidla, do kterého poté nasedl. V tento okamžik mu ale vypadla ze zadní kapsy kalhot peněženka. Muž aniž by tušil, co se stalo, odjel do práce. Tuto nepříjemnost zjistil až po dvou hodinách. V peněžence měl osobní doklady, platební karty a čtrnáct tisíc korun. Ihned se vrátil na náměstí a peněženku hledal. Jenže po té se slehla zem. Muž nelenil a celou událost oznámil na policii.

Uherskobrodská hlídka zajistila kamerový záznam, na kterém je vidět ležící peněženka právě u parkovacího místa, na kterém muž stál. Kamera ale zachytila i jejího nálezce, po němž nyní pátráme. Muž kolem 50 let, silnější asi 180 cm vysoké postavy, v tu dobu oblečen v riflích a tmavé mikině, si peněženky všiml, zvedl ji a z místa odešel.

Policisté žádají veřejnost o pomoc při ztotožnění muže na videu. Své informace nám mohou sdělit na telefonu 974 678 701 nebo na tísňové lince 158.

22. října 2018, por. Bc. Milena Šabatová

Odkazy do noveho okna

neznámý muž

neznámý muž 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem