Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Zpravodajství z Frýdeckomístecka

Frýdek-Místek - Odcizil dvě betonové jímky 

Policisté obvodního oddělení ve Frýdku-Místku pátrají po dosud neznámém pachateli, který v průběhu minulého týdne odcizil dva kusy betonových jímek. Tyto neznámý pachatel odcizil z travnatého a neoploceného pozemku firmy ve Frýdku-Místku. Dle sdělení poškozené společnosti, byla touto krádeží způsobena více jak padesáti tisícová škoda. Policisté v současné době prověřují veškeré okolnosti, týkající se ustanovení pachatele tohoto skutku. 

Za přečin krádež, může být pachateli po jeho dopadení uložen trest odnětí svobody v délce trvání od jednoho roku až na pět let.   

Odešel bez zaplacení s několika kusy sim karet..

Frýdecko-Místečtí policisté v sobotu v dopoledních hodinách zadrželi 30letého muže podezřelého z přečinu krádež. Pachatel měl v prodejně potravin odcizit jednu lahev piva a více jak pět kusů Sim karet za skoro tisíc korun. Muž byl i s odcizeným zbožím, které v rukou pronesl přes pokladní zónu zadržen.  

Pachateli tohoto skutku bylo již sděleno podezření z přečinu krádež, za což mu může být vzhledem k jeho minulosti uložen trest odnětí svobody až na tři léta.   

nprap. Karolína Bělunková
oddělení tisku a prevence
územní odbor Frýdek-Místek
23. dubna 2018

vytisknout  e-mailem