Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Zpravodajství z Frýdeckomístecka

Frýdek-Místek-Pachatel odjel na odcizeném trackovém kole 

Nemilé překvapení čekalo na majitelku pánského trackového kola, která v neděli v dopoledních hodinách přijela do sportovního areálu ve Sviadnově. Ta trackové kolo šedočervené barvy umístila do kovového stojanu určeného pro kola, neuzamkla ho a poté se od tohoto vzdálila. Dosud neznámý pachatel následně využil chvilky nepozornosti poškozené a na jízdním kole odjel z otevřeného a neuzamčeného areálu neznámo kam. Majitelce kola tak byla způsobena škoda dosahující dvacet tisíc korun.

Nyní se případem zabývají policisté z obvodního oddělení Frýdku-Místku, kdy ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádež a po dopadení pachatele mu hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.

Nález ručního granátu v obci Fryčovice

Policisté z obvodního oddělení Brušperk začátkem tohoto týdne v odpoledních hodinách přijali oznámení o nálezu těla ruského ručního granátu typu F1. Tento byl nalezen detektorem na vyhledávání kovů v katastrálním území obce Fryčovice v lese u silnice poblíž bývalého motorestu. Ruční granát byl bez aktivních látek, to je trhaviny a zapalovače. Na základě tohoto oznámení se na místo dostavila pyrotechnická služba, která z místa nálezu tělo ručního granátu převezla k jejímu odbornému zneškodnění.

prap. Bc. Eva Michalíková
oddělení tisku a prevence
územní odbor Frýdek-Místek
23. května 2018

vytisknout  e-mailem