Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Zpravodajství z Frýdeckomístecka

Frýdek-Místek - Odcizil obuv za skoro tři tisíce korun, I ve Frýdku-Místku se kradly boty 

Čtyřiatřicetiletý muž v odpoledních hodinách dne 21. března 2018 z chodby panelového domu v Třinci odcizil obuv, která byla majitelkou umístěna před dveřmi bytu ve třetím patře. Dva páry sportovní obuvi za skoro tři tisíce korun měl muž odcizit i přes to, že se činu majetkového charakteru již v minulosti dopustil. Jednačtyřicetiletá majitelka odcizených bot se shledala však pouze už jen s jedním párem. 

Včerejšího dne bylo policisty obvodního oddělení v Třinci muži sděleno podezření z přečinu krádež, za což mu ve zkráceném přípravném řízení může být uložen až tříletý trest odnětí svobody.  

I ve Frýdku-Místku se kradly boty

Zřejmě nadcházející jarní počasí dohnalo také třiatřicetiletou ženu k tomu, aby si z jedné prodejny sportovního zboží ve Frýdku-Místku vyhlédla dva páry sportovní obuvi, které záhy z prodejny bez zaplacení vynesla. K samotné krádeži došlo z kraje tohoto týdne v odpoledních hodinách, a to během necelých pěti minut. Krádeží speciální obuvi způsobila poškozené společnosti více jak patnácti tisícovou škodu. Pachatelka byla však zanedlouho po krádeži vypátrána frýdeckomísteckými policisty. 

Také v tomto případě je se ženou vedeno zkrácené přípravné řízení, ve kterém jí hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

nprap. Karolína Bělunková
oddělení tisku a prevence
územní odbor Frýdek-Místek
22. března 2018

vytisknout  e-mailem