Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Zpravodajství z Frýdeckomístecka

Frýdek-Místek - Vloupal se do rekreační chaty... 

Dosud neznámý pachatel se vloupal do jedné z rekreačních chat v obci Frýdek-Místek, kde zkonzumoval zde uschované potraviny. Včerejšího dne přijali policisté obvodního oddělení ve Frýdku-Místku oznámení o vloupání do rekreační chaty, ke kterému mělo dojít na začátku tohoto týdne. Dosud neznámý pachatel vnikl po rozbití skleněné výplně okna do vnitřních prostor chaty, kde následně zkonzumoval zde nalezené potraviny. Celkem tak byla sedmačtyřicetiletému majiteli rekreační chaty způsobena škoda v dosahující výši tisíc dvě stě korun.  

Ze zaparkovaného vozidla odcizil výfuk

Včerejšího dne byla majitelem osobního motorového vozidla VW Sharan oznámena krádež výfuku a parkovacího čidla. Ke krádeži mělo dojít na konci minulého týdne v obci Třinec. Neznámý pachatel z řádně zaparkovaného motorového vozidla odcizil nejen výfuk, ale také zadní parkovací čidlo. Majiteli osobního motorového vozidla tak byla způsobena škoda za skoro osmdesát tisíc korun.

V případě dopadení pachatele mu tak za tento čin hrozí trest odnětí svobody v délce trvání od jednoho roku až na pět let. 

nprap. Karolína Bělunková
Oddělení tisku a prevence
územní odbor Frýdek-Místek
23. srpna 2017

vytisknout  e-mailem