Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Zpravodajství z Frýdeckomístecka

Frýdek-Místek - „Nákup cigaret přes okno“ 

V současné době policisté pátrají po dosud neznámém pachateli, který se o víkendu vloupal do provozovny čerpací stanice na Třinecku. Dle dostupných informací se měl pachatel do vnitřních prostor čerpací stanice dostat přes okno, které rozbil betonovým předmětem. Následně z prodejny odcizil cigarety za více jak devět tisíc korun. Poškozené společnosti tak měl způsobit předběžnou škodu včetně poškození téměř za dvacet pět tisíc korun.  

Policisté z obvodního oddělení Třinec zahájili úkony trestního řízení pro přečin krádež a pro přečin poškození cizí věci, za což pachateli po jeho dopadení hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta. 

„Nevítaná návštěva v baru“

V současné době policisté z obvodního oddělení Třinec prověřují pětatřicetiletého muže, který by mohl být podezřelý ze spáchání trestného činu poškození cizí věci. Prověřovaný měl ze soboty na neděli v nočních hodinách v jednom z baru ve městě Třinec vytvořit na více místech barevné obrazce. Poškozenými místy byly jak vnitřní, tak i venkovní prostory daného podniku. Majiteli tak vznikla předběžná škoda poškozením zhruba ve výši deseti tisíc korun.    V případě prokázání viny prověřovanému muži hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok. 

por. Bc. Eva Michalíková
oddělení tisku a prevence
územní odbor Frýdek-Místek
17. září 2018

vytisknout  e-mailem