Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Zpravodajství z Frýdeckomístecka

Frýdek-Místek - Se zákazem řízení byl za poslední dva roky kontrolován 11 krát, při poslední kontrole si vyměnil místa se spolujezdkyní 

O svou zálibu v řízení motorových vozidel se zřejmě nehodlá vzdát 36letý muž, který i přes platný zákaz řízení usedá za volant osobního motorového vozidla opakovaně. V tomto roce byl kontrolován policisty v rámci Moravskoslezského kraje již 5 krát. Při poslední jízdě Frýdkem-Místkem jej na začátku tohoto týdne zadržela policejní hlídka. Ta si v nočních hodinách všimla kolem nich projíždějícího vozidla, které se rozhodla zkontrolovat. Chvíli na to co za vozidlem policisté vyrazili, řidič náhle změnil směr jízdy a zamířil k nedaleké benzínové čerpací stanici. Tam na odstavné ploše vozidlo před zraky policejní hlídky odstavil.

V době co se policisté blížili k vozidlu, si všimli, jak si muž z místa řidiče přesedá na zadní sedadla a na sedadlo řidiče usedá jeho spolujezdkyně. Muž nyní na své potrestání čeká v policejní cele. Co je příčinou neustálého porušování zákona policisté nezjistili, muž se ke svému jednání ve své výpovědi nevyjádřil. Vysvětlení ke svému jednání nezískali ani od jeho spolujezdkyně.

Ve věci je vedeno zkrácené přípravné řízení, kdy v tomto případě může být muži uložen trest odnětí svobody až na dvě léta.

vytisknout  e-mailem