Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Pátrání po pohřešované dívce

ŽĎÁRSKO: Policisté žádají veřejnost o spolupráci 

Žďárští kriminalisté se obracejí na veřejnost se žádostí o spolupráci při pátrání po pohřešované dívce. Šestnáctiletá dívka s trvalým bydlištěm na Žďársku byla naposledy viděna ve čtvrtek 25. srpna ve večerních hodinách v místě bydliště, odkud odešla a od té doby o sobě nepodala žádnou zprávu.

Pohřešovaná dívka je hubené postavy, vysoká 161 centimetrů. Má dlouhé rovné blond vlasy česané dozadu a hnědé oči. Z domu odešla oblečená do černo-šedého pruhovaného trička s krátkým rukávem, modré mikiny s kapucí s oranžovou výšivkou slona na přední straně a dlouhých černých legín. Na nohou měla černé tenisky nebo černo-šedé gumové pantofle. S sebou si vzala černou kabelku přes rameno se vzorem pravděpodobně americké vlajky.

Policisté po přijetí oznámení vyhlásili po pohřešované celostátní pátrání. Prověřili zdravotnická zařízení, autobusová a vlaková nádraží a zastávky, restaurace a další místa, kde by se pohřešovaná mohla nacházet. Do současné doby se ale dívku nepodařilo vypátrat.

Žádáme občany, kteří pohřešovanou dívku viděli, nebo by mohli sdělit jakoukoli informaci o tom, kde se v současné době nachází nebo pohybuje, aby se přihlásili na lince 158 nebo na nejbližší služebně policie.

Bližší informace a fotografii pohřešované najdete na níže uvedeném odkazu. Pokud je odkaz neaktivní, byla již pohřešovaná dívka vypátrána.

http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=13270826161614

por. Bc. Monika Pátková, komisař

29. srpna 2016

vytisknout  e-mailem