Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Preventivně bezpečnostní akce

TŘEBÍČSKO: Policisté se zaměřili na podnapilé mladistvé osoby na celém okrese. 

Třebíčská policie uskutečnila v noci z 18. na 19. března preventivně bezpečnostní akci zaměřenou na podávání alkoholických nápojů a tabákových výrobků mladistvým, pátrání po osobách a řidiče pod vlivem alkoholu. Akce se konala na celém okrese Třebíč.

V teritoriu Obvodního oddělení Policie ČR Třebíč se zúčastnilo celkem 13 policistů z obvodního oddělení, psovod se služebním psem a policisté z cizinecké policie. Akce proběhla v součinnosti se strážníky Městské policie Třebíč, kteří byli v počtu 4. Celkem zkontrolovali 8 restaurací a diskoték, 186 osob z nichž byli 4 cizinci. Zjistili 8 podnapilých mladistvých. U jednoho řidiče byl prokázán v dechu alkohol.

 

Na ulici Kapitána Jaroše v Třebíči pachatel v tutéž noc prořezal nožem u třech policejních vozidel přední pneumatiku. Policisté o několik hodin později zadrželi dvaadvacetiletého muže, který se k činu doznal. Pachatel se dopustil přestupku proti majetku.

 

Na území Obvodního oddělení Okříšky se akce zúčastnilo 8 policistů, kteří zkontrolovali 7 restaurací. Ve třech případech zjistili podnapilé mladistvé osoby. V jednom případě byl řidič motorové vozidla pod vlivem alkoholu.

 

Obvodních oddělení Náměšť nad Oslavou a Hrotovice, se akce zúčastnilo celkem 9 policistů. Zkontrolovali 15 restaurací, v nichž zjistili 6 mladistvých osob pod vlivem alkoholu. Při silniční kontrole vyřešili sedm přestupků u řidičů, pod vlivem alkoholu nebyl žádný.

 

V teritoriu Obvodního oddělení Moravské Budějovice zkontrolovali 4 policisté 3 restaurace. V žádné nezjistili podnapilou mladistvou osobu. Řidiči motorových vozidel na Moravskobudějovicku nebyli pod vlivem alkoholu.

 
 
 
por. Bc. Marcela Lavická, komisař
20. března 2011
 
 
 
 
Odkazy do noveho okna

alkohol brezen

alkohol brezen 

Detailní náhled

alkohol brezen2

alkohol brezen2 

Detailní náhled

alkohol brezen3

alkohol brezen3 

Detailní náhled

alkohol brezen4

alkohol brezen4 

Detailní náhled

alkohol brezen5

alkohol brezen5 

Detailní náhled

alkohol brezen6

alkohol brezen6 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem