Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Pardubický kraj - název

Policie České republiky – KŘP Pardubického kraje

Krádež čtyřkola

SVITAVSKO /AKTUALIZACE/ - Kolo se našlo, ale zda vůbec bylo odcizené, to je otázkou. Den po oznámení krádeže se našlo jinde, než kde stálo naposledy. Jestli ho oznamovatel o pár metrů dál za dveřmi neviděl, nebo ho zloděj v nepozorované chvíli úmyslně vrátil jinam, to s jistotou říci nemůžeme. Přesto děkujeme za sdílení informace o krádeži, které mohlo skutečně přispět k jeho nalezení. Původní text: Neznámý pachatel dle včerejšího oznámení odcizil v Rozhraní na Svitavsku čtyřkolo. Kdo ho nyní má, to prozatím nevíme, ale s pátráním po takovém nestandardním dopravním prostředku i pachateli můžete pomoci i vy. 

Kodcizené čtyřkolorádeže kol se v našich statistikách vyskytují poměrně často, ale krádež čtyřkola, ta už tak častá není. Pokud zloděj odjede na klasickém kole, málokdo si ho všimne, ale když se po silnici či stezce „prohání“ čtyřkolo, za ním se určitě kdekdo otočí. Viděli jste ho?

Jedná se o starší čtyřmístné jízdní kolo modré barvy. Fotografie sice není kvalitní, přesto zachycuje, jak ve skutečnosti vypadalo. Pokud víte, u koho se na dvoře objevilo, nebo jste ho zahlédli někde v terénu, volejte svitavským policistům na číslo 974 578 651. Jakékoliv informace vedoucí k dopadení pachatele krádeže uvítáme. V tuto chvíli případ evidujeme jako přestupek, kde pachateli hrozí postih ve správním řízení.

por. Mgr. Eva Maturová
tisková mluvčí
17. srpna 2021odcizené čtyřkolo

vytisknout  e-mailem