Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Úterní nehody

PELHŘIMOVSKO: Při silničních karambolech nebyl nikdo zraněn.  

Pelhřimovsko - V úterý 15. června vyjížděli policisté ke třem dopravním karambolům. Již v 5,30 hodin se stal dopravní přestupek na silnici mezi obcemi Janovice a Houserovka. Řidič vozidla Audi po projetí pravotočivé zatáčky vyjel s vozidlem vlevo do protisměru, kde zachytil svou levou přední částí o protijedoucí autobus Mercedes Benz. Ke zranění osob nedošlo. Alkohol byl vyloučen dechovou zkouškou přístrojem Dräger. Hmotná škoda byla vyčíslena na 70.000 korun.
 
Křelovice-Želiv 15.6.10.jpgKřelovice-Želiv 15.6.10.jpg
 
 
 
Krátce před 7,00 hodinou vyjížděli policisté k dopravnímu přestupku, který se stal na silnici II. třídy mezi obcemi Křelovice a Želiv. Řidič nákladního vozidla Škoda Fabia při průjezdu levotočivu zatáčkou s vozidlem nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem, vlastnostem vozidla a povětrnostním podmínkám, najel na krajnici, kde se s vozidlem dostal do smyku a havaroval vpravo mimo vozovku. Nehoda se obešla bez zranění, škoda byla vyčíslena na 65.000 korun.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kolem 18,00 hodiny se stala nehoda v obci Mnich. Řidič traktoru Zetor s připojeným sběracím vozem Horal jel z centra Mnichu a na křižovatce odbočil vlevo na místní komunikaci, kde pokračoval v jízdě v protisměru. Přes okrasné keře po levé straně místní komunikace přehlédl protijedoucí osobní automobil Peugeot 206 a došlo ke střetu traktoru čelní částí a pravého boku osobního automobilu. Při dopravní nehodě nedošlo ke zranění osob. Škoda byla předběžně vyčíslena na 111.000 korun. Alkohol u řidičů vyloučen dechovou zkouškou.
 
 por. Hana Kotková, tiskpe@mvcr.cz
 
 
 
 
 
 

vytisknout  e-mailem