Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Řidič nákladním vozidlem strhnul přístřešek

JIHLAVSKO: Další vozidlo narazilo do závěje.  

Ve středu 13. ledna kolem deváté hodiny dopoledne poškodil řidič nezjištěného nákladního vozidla na ulici Čajkovského v Jihlavě přístřešek nad vchodem do budovy. Řidič automobilu jel ve směru k ulici Brněnská, vjel vozidlem na chodník a na domě strhnul plechový přístřešek, který se nacházel před hlavním vchodem. Z místa řidič odjel. Policisté na místě událost zadokumentovali a provedli šetření. Škodu předběžně vyčíslili na osmdesát tisíc korun. 
DN Jihlava 13. 1.DN Jihlava 13. 1.

 

 

 

Po desáté hodině dopoledne havaroval u vlakového nádraží v Dobroníně řidič vozidla Hyundai Lantra. Řidič jel směrem k centru. Při vyhýbání s protijedoucím vozidlem dostal smyk a vyjel vpravo mimo komunikaci, kde přední částí narazil do telefonního sloupu. Při dechové zkoušce policisté požití alkoholu u řidiče vozidla nezjistili. Na vozidle vznikla škoda pět tisíc korun.
DN Dobronín 13. 1.DN Dobronín 13. 1.

Kolem třetí hodiny odpoledne jel řidič nákladního vozidla v obci Stará Říše ve směru na Třebíč. Vyhýbal se překážce při pravém okraji komunikace, přitom vyjel do protisměru. Ve směru od Třebíče jel v tu dobu řidič vozidla Peugeot, který ve snaze zabránit střetu s nákladním vozidlem vyjel na chodník a narazil do vyhrnutého sněhu. Dechovou zkouškou policisté požití alkoholu u obou řidičů vyloučili.
DN Stará Říše 13. 1.DN Stará Říše 13. 1.

vytisknout  e-mailem