Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Události z Jičínska

JIČÍNSKO - Policisty nejvíce zaměstnaly přívaly sněhu a silný vítr.  

V prvním lednovém týdnu zaměstnaly policisty na Jičínsku hlavně dopravní komplikace způsobené přívaly sněhu a silným větrem.

Kromě toho například novopačtí policisté pátrali po čtrnáctileté slečně a jejím o dva roky starším kamarádovi, kteří ve čtvrtek 5. ledna ráno odešli  z domu a nepodali o sobě žádnou zprávu. Ve večerních hodinách je pak  vypátrali v Hradci Králové a následně předali rodičům.

To jičínští policisté nadále pátrají po neznámém řidiči, který ve středu 4. ledna odpoledne natankoval u benzínové čerpací stanice v Jičíně v Hradecké ulici do vozidla Audi tmavé barvy  téměř 55 litrů motorové nafty v hodnotě 1.600 korun a poté bez zaplacení odjel. Případ šetří policisté jako přestupek proti majetku.

V pátek 6. ledna krátce po čtvrté hodině ranní upozornil na lince 158 řidič na přejetou lišku a zajíce, kteří měli ležet na obchvatu Jičína. Na místo okamžitě vyjeli  policisté, kteří obě zvířata z vozovky odstranili a následně o všem informovali hospodáře místního mysliveckého sdružení.

por. Hana Klečalová, DiS.
6. ledna 2017 v 14:02

vytisknout  e-mailem