Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Upozornění pro řidiče

KRÁLOVÉHRADECKO - Oprava okružní křižovatky I/11 x I/35 a I/33 ČKD.  

ilustrační foto                                    ilustrační foto
Ve dnech pondělí 21. října 2013 až pondělí 28. října 2013 bude probíhat realizace opravy okružní křižovatky I/11 x I/35 a I/33 ČKD.
Oprava je naplánována do dvou etap.
  1. Od pondělí 21. 10. až do pátku 25. 10.2013 do 22:00 bude za provozu provedeno vyfrézování poškozeného živičného povrchu. Z tohoto důvodu bude doprava z větší části svedena do jednoho jízdního pruhu. V některých částech bude doprava dočasně krátkodobě zastavena. Omezení s největší pravděpodobností povede ke vzniku dopravních kolon. Žádáme tak motoristy, aby si na průjezd uvedenou křižovatkou vytvořili časovou rezervu, eventuálně si zvolili svoji jízdní trasu tak, aby se ve výše uvedené době této křižovatce vyhnuli.
     
  2. Od pátku 25. 10.2013 od 22:00 do pondělí 28. 10.2013 do 22:00 bude okružní křižovatka plně uzavřena s výjimkou bypassu ve směru jízdy od Hradce Králové na Jaroměř, na kterém bude provoz zachován. Oproti obvyklému užívání bude  však obousměrný, řízený světelnou signalizací. Ostatní směry budou uzavřeny a doprava bude vedena po vyznačených  objízdných trasách. I když se jedná o dopravní omezení o tzv. prodlouženém víkendu s ohledem na státní svátek 28.10., opět lze očekávat vznik dopravních kolon, především v místech napojení objízdných tras na silnice I. třídy. Tímto žádáme motoristy, aby si na průjezd objízdnými trasami vytvořili časovou rezervu, eventuálně si zvolili svoji jízdní trasu tak, aby se ve výše uvedený víkend prostoru této křižovatce vyhnuli.
  
V případě nepříznivých meteorologických podmínek, které neumožní kvalitní pokládku živičného povrchu, bude v pondělí 28.10. ve 22:00 křižovatka otevřena s omezeným provozem. Dokončovací práce budou provedeny až za klimaticky vhodných podmínek, podle možností nejbližší víkend.       
 
nprap. Hana Klečalová
14. října 2013 v 14:54

vytisknout  e-mailem