Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Znásilněnou ženu ještě oloupil

V sobotu, sedmnáctého září se nad ránem vracela domů dvacetiletá dívka. Kolemjdoucího se zeptala na cestu, ten ji místo odpovědi znásilnil a oloupil. 

Dívka spěchala krátce po čtvrté hodině na zastávku nočního autobusu. Ve Školské ulici v Praze 1 se chtěla zeptat kolemjdoucího na cestu. Ten ji ale zatáhl do průjezdu, kde jí uštědřil několik ran pěstí do břich a poté ji zavlekl na dvůr vnitrobloku. Tam jí násilím držel od čtvrté do sedmé hodiny ranní, kdy jí po tuto dobu několikrát znásilnil. Při tom jí fackoval a vyhrožoval, že ublíží její rodině, pokud bude o incidentu někoho informovat. V závěru jí navíc z peněženky odcizil hotovost v řádu několika stokorun. Na základě popsaného pátrají kriminalisté prvního policejního obvodu po neznámém násilníku. Spoluobčané, kteří poznají muže na fotkách, nechť prosím informují policisty prostřednictvím linky 158.
K popisu hledaného -muž hovořící plynule česky, štíhlé postavy, vysoký cca 175 cm, ostříhán téměř dohola, zřejmě proplešatělý, světlých vlasů, oblečen do tmavých tepláků, zřejmě modré barvy, mikiny s kapucí tmavé barvy - zřejmě černošedé a tmavé tričko asi zelenohnědé barvy, na nohou tmavé polobotky.

kpt. Mgr. Tomáš Hulan 25. 9. 2011

Odkazy do noveho okna

pachatel znásilnění 1

pachatel znásilnění 1 

Detailní náhled

pachatel znásilnění 2

pachatel znásilnění 2 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem