Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

AKTUALIZACE - Znásilnění v bytě

Kriminalisté pátrají po důležitém svědkovi. 

Kriminalisté třetího policejního obvodu v současné době prošetřují okolnosti oznámeného znásilnění 19leté cizinky. K násilnému činu mělo podle všeho dojít v noci z pondělí 18. července na úterý 19. července v bydlišti poškozené v Praze 3, ulice Milíčova.

Detektivové v této souvislosti pátrají po důležitém svědkovi, který by mohl pomoci s objasněním případu. Tento svědek byl opakovaně zachycen v pondělí kolem 23. hodiny na záznamech kamerového systému v ulici Seifertova a mohl by tak mít vztah k místním restauračním zařízením. Jedná se o muže ve věku cca 23 let, cca 190 cm vysoké a štíhlé sportovní postavy, který má krátké tmavé kudrnaté vlasy a tmavě hnědé oči. V inkriminované době měl hledaný muž na sobě sportovní tříčtvrteční kalhoty tmavší barvy, tmavé triko s krátkým rukávem, sportovní boty a na zádech batoh černočervené barvy. Podle dalších informací by měl být tento svědek majitelem psa (rasy boxera).

Vyšetřovatelům se dosavadním pátráním nepodařilo důležitého svědka ustanovit, proto se nyní cestou hromadných sdělovacích prostředků obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc a spolupráci. Jakoukoli informaci vedoucí ke ztotožnění muže zachyceného na záběrech z kamerového systému či totožného s policejním identikitem přijmou policisté tísňové linky 158.

mjr. Mgr. Andrea Zoulová - 24. července 2016

AKTUALIZACE:
Kriminalisté díky medializaci případu získali hned několik poznatků. Jako správná se nakonec ukázala informace od pozorné ženy z Floridy, která policii k hledanému muži dovedla. Vyšetřovatelé touto cestou děkují médiím i veřejnosti za pomoc.

mjr. Mgr. Andrea Zoulová - 28. července 2016

vytisknout  e-mailem