Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Zlodějka dopadena

Tábor – Odcizený telefon se vrátí k majitelce. 

Táborským policistům se podařilo ustanovit, vypátrat a následně zadržet ženu středního věku, která v průběhu minulého týdne vnikla do jedné z táborských sportovních hal a okradla zde sportující dívku o její v tělocvičně volně odložený mobilní telefon. Hodnota odcizeného IPhonu 6 byla odhadnuta na částku 6 000 korun. Zlodějka nebyla pro táborské policisty žádnou neznámou osobou. Žena středního věku se obdobného jednání již dopustila opakovaně, a to i v jiných tělocvičnách. Telefon, stejně jako v předešlých případech, obratem prodala jiné osobě. I tak se policistům podařilo telefon dohledat a bude tak po nezbytných úkonech vrácen majitelce.

Zlodějka opět půjde před soud, kde je vzhledem k pokračující recidivě ohrožena až trestem odnětí svobody na dobu až tří let.

Jak z uvedeného vyplývá, nejedná se o ojedinělý případ okradených sportovců při jejich aktivitách. Opětovně na tuto problematiku upozorňujeme a nabádáme sportovce, aby zabezpečení svého majetku, a to nejen po dobu tréninku, věnovali odpovídající pozornost.

por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz , krpc.pio@pcr.cz

20. září 2018

vytisknout  e-mailem