Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Zloději kol se činili

UHERSKOHRADIŠŤSKO: Ukradli čtyři jízdní kola. 

Z neděle na pondělí 16. července řádili zloději v Nedakonicích. Ukradli tam tři jízdní kola.

První krádež nám oznámil dvaačtyřicetiletý muž, kterému z průjezdu rodinného domu zmizela hned dvě kola. Jedno trekingové v barvě bílé a druhé horské v barvě modré. Obě jsou značky SCOTT. Majitel škodu vyčíslil na dvacet šest tisíc korun. Zloděj se do průjezdu dostal po překonání vstupních vrat. Nyní je podezřelý z trestného činu krádež a porušování domovní svobody, za což mu podle zákona hrozí až dvouleté vězení.

Ke druhé krádeži došlo u novostavby domu. Mladá žena si odstavila na volně přístupném pozemku kolo značky Merida Cross, na kterém byla připevněna dětská sedačka. I po tom zloděj sáhl. V tomto případě je škoda vyčíslena na dva tisíce šest set a lapkovi za přestupek proti majetku hrozí až padesátitisícová pokuta.

O čtvrtý dopravní prostředek přišla jednatřicetiletá žena. Ta včera po jedenácté hodině dopoledne zaparkovala bíločervené horské kolo do stojanu u panelového domu v ulici Štěpnická. Kolo v hodnotě čtyř tisíc korun, i přesto, že bylo uzamčeno, ukradl zloděj. I jemu za přestupek proti majetku hrozí až padesátitisícová pokuta. 

18. července 2018, por. Bc. Milena Šabatová

vytisknout  e-mailem