Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděje vyrušili strážníci

TEPLICE - Nestihl nic ukrást a další.. 

Zloděje vyrušili strážníci
 
Neznámý pachatel se vloupal v noci na pátek do restaurace v centru Teplic. Po vytržení vstupních dveří objektu a dveří do provozovny restaurace, vniknul do vnitřních prostor, a následně za barovým pultem, ze spodní skříňky vzal 2 kusy příručních pokladen s finanční hotovostí a stravenkami. Pokladny si položil na barový pult, kdy byl při svém jednání vyrušen hlídkou Městské policie Teplice a z místa utekl. Po zloději pátrají tepličtí policisté.
 
 
Nález miny
 
Nález dělostřelecké miny nahlásil v lese u Štěpánova člen pracovní skupiny vězňů. Ti zde prováděli čištění lesa a při vysekávání a vyklízení větví nalezli na zemi nevybuchlou dělostřeleckou minu ruské výroby. Byl přivolán pyrotechnik, který na místě minu zneškodnil detonací.
 
 
Ze země zmizel telefonní kabel
 
Neznámý pachatel podél pozemní komunikace vedoucí z Bíliny do Hrobčic, ve vzdálenosti 600 m před dopravní značkou označující začátek obce Hrobčice, vykopal výkop o délce 393 m a hloubce 0,3 m. V tom po odříznutí odcizil odpojený telefonní kabel o délce 393 m včetně hliníkové izolace. Poškozené organizaci vznikla škoda na odcizení v předběžné výši 39.300,- Kč. Po zloději pátrají bílinští policisté.
 
 
Teplice, 27. dubna 2012, pro.Bc.Ilona Novotná

vytisknout  e-mailem