Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Zloděj vnikl do garáže

KLADENSKO – Pomozte ho vypátrat. 

Operační důstojník včera 20. listopadu 2019 přijal na linku 158 i oznámení, že v Kladně v ulici Smečenská došlo ke krádeži elektrické koloběžky. Tu postrádá třiadvacetiletý mladík a uschovanou ji měl v garáži na pozemku v bydlišti jeho rodičů. Jedná se o koloběžku zn. Nitro Scooters 2, jejíž hodnota byla vyčíslena na 10.000,- Kč. Neznámý pachatel vnikl do nezabezpečené garáže v době od  18. listopadu 2019 16.00 hodin do 20. listopadu 2019 do 14:49 hodin.

Případ je prošetřován jako přečin krádeže a pachateli hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

Aby se podařilo zloděje vypátrat a následně zadržet, přivítali by policisté jakékoliv informace od svědků, kteří spatřili v okolí výše uvedené nemovitosti v inkriminovanou dobu podezřelé osoby. Všechny důležité poznatky mohou občané sdělit osobně na Obvodní oddělení policie Kladno - město, nebo mohou kontaktovat vyšetřovatele případu na telefonním čísle 974 873 500. Samozřejmě je možné využít i bezplatnou linku 158.

Děkujeme za spolupráci.

Policie ČR znovu upozorňuje občany, aby zabezpečili lépe svůj majetek! Neuzamčené a volně přístupné prostory jsou velkým lákadlem pro nenechavce.

nprap. Michaela Nováková
tisková mluvčí
P ČR Kladno
21. listopadu 2019

vytisknout  e-mailem