Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj v chatě

CHOMUTOV - Zmizelo různé nářadí, Dvakrát kabely.... 

Zloděj v chatě

Policisté ve Vejprtech přijali oznámení o vniknutí do objektu rekreačního zařízení v obci Kovářská. Od soboty do neděle kdosi vnikl do chaty, která prochází rekonstrukcí a na místě odcizil různé stavební nářadí. Celková škoda se vyšplhala na téměř 46 tisíc korun. Uvedené jednání policisté vyšetřují jako krádež a porušování domovní svobody.

Dvakrát kabely

Kriminalisté obvinili 55letého muže z Jirkova z trestného činu poškození cizí věci. V přesně nezjištěné době v měsíci listopadu poškodil na společné chodbě domu v ulici Jezerské v Jirkově celkem dvanáct kusů datových kabelů. Poškozená firma vyčíslila škodu na 10 tisíc korun. Stejného jednání se muž dopustil i v pátek, kdy opět na chodbě domu poškodil další kabely od internetu. Tentokrát způsobil škodu za 8 tisíc korun. Své jednání musel vysvětlit policistům, převzal si obvinění z trestného činu, vyšetřování nadále pokračuje.

Řídit neměl a boural

26letý muž z okresního města je podezřelý z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. V pátek, v dopoledních hodinách, projížděl křižovatkou ulic Školní a Beethovenova. Způsobil dopravní nehodu, kterou vyšetřovali policisté. Ti následně zjistili, že za volantem nemá co pohledávat neboť mu Magistrát Most vyslovil zákaz řízení motorových vozidel pro všechny skupiny již v lednu letošního roku. Zákaz skončí příští rok v červenci. Za uvedené jednání mu nyní hrozí v případě odsouzení až tříleté vězení.

Požární hadice zmizely

Škodu za necelých 11 tisíc korun způsobil svým jednáním zatím neznámý pachatel obyvatelům domu v Jirkovské ulici v Chomutově. Postupně se dostal do čtyřech vchodů a z plechových skříněk na chodbách odcizil požární hadice s kovovou proudnicí. Krádež nyní vyšetřují policisté.

Palety odvezl

Krádež palet z areálu klášterecké firmy vyšetřují policisté z místního obvodního oddělení. Druhý prosincový den zmizelo celkem padesát kusů dřevěných euro palet v hodnotě 9 tisíc korun. Z uvedené krádeže je podezřelý místní obyvatel ve věku 43 let. Palety naložil na nákladní vozidlo a odvezl na dosud nezjištěné místo.

11. prosince  2017

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207 

mob. 724 189 729       e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

vytisknout  e-mailem