Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj ukradl elektro kola

TEPLICKO - Škoda byla vyčíslena na 65 tisíc; Hledáme svědky nehod... 

Zloděj ukradl elektro kola

     Z přečinů krádeže a porušování domovní svobody je podezřelý neznámý pachatel, který v Bílině odcizil dvě elektro kola. Podle trestního oznámení podaného poškozeným ukradl z auta zaparkovaného na zahradě rodinného domu dvě kola, jejichž hodnota byla vyčíslena na 65 tisíc korun. Pokud se podaří zloděje dopadnout, hrozí mu až pětiletý trest odnětí svobody.

Hledáme svědky nehod

     Žádáme občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které došlo 14. září 2019 v 8:02 hodin v Teplicích, Pod Hvězdárnou u č. p. 209/3. Neznámý řidič při jízdě ve směru k ul. Prosetická narazil do levé zadní strany zaparkovaného vozidla Škoda Superb, a aniž by učinil patřičná opatření daná zákonem, místo dopravní nehody opustil. Podle dosud zjištěných poznatků by se mělo jednat o VW Golf červené barvy, IV. řady, provedení kombi, vozidlo je zřejmě poškozené na pravé straně.

       K další nehodě mělo dojít v době od 6:55 do 7:15 hodin dne 20. září 2019 v Teplicích na Benešově náměstí u zdravotnických potřeb. Nezjištěný řidič při jízdě poškodil zaparkované vozidlo tovární značky Škoda a z místa ujel. Nabourané auto je poškozené v levé zadní části dveří, blatníku a nárazníku, podle zajištěných stop mohlo nehodu způsobit menší nákladní vozidlo, nebo auto s valníkem, eventuálně přívěsem.

     Od nehody ujel také řidič, který v době od 16:00 hodin dne 22. září do 6:30 hodin dne 23. září 2019 poškodil v Teplicích, ul. Habrová u č. p. 3102 pravou zadní část zaparkovaného vozidla VW Passat. Poškozené auto bylo zaparkované v jednosměrné ulici na levé straně pozemní komunikace.

     Veškeré poznatky k nehodám lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

Krádež kol

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který vnikl na vnitřní dvůr domu v centru Teplic, kde následně odcizil kola z lehkých slitin. Celková škoda byla vyčíslena na téměř 18 tisíc korun, ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže, za který trestní zákoník stanoví až dvouletý trest odnětí svobody.

24. září 2019, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem