Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj si odnesl ponožky

TEPLICE - Z auta jich odcizil 70 párů a další zprávy. 

Zloděj si odnesl ponožky
     Policisté pátrají po neznámém zloději, který se v Proboštově vloupal do osobního vozidla. Za zavazadlového prostoru si lapka odnesl dost netradiční lup. Ke škodě poškozené společnosti odcizil 70 párů reklamních ponožek v hodnotě 5600 korun. Poškozením vozidla zloděj způsobil škodu 13 tisíc korun, za přečiny krádeže a poškození cizí věci mu v případě dopadení hrozí až dva roky vězení.
 
Z kočárkárny zmizelo kolo
     Horské kolo za téměř 12 tisíc korun odcizil neznámý pachatel z kočárkárny panelového domu v Teplicích. Do domu se dostal bez použití násilí, dveře kočárkárny zloděj vykopl. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro přečin krádeže a po pachateli i odcizeném kole intenzivně pátrají.
 
Lapka odcizil nářadí
     Nářadí za více jak 13 tisíc korun odcizil neznámý pachatel ze zahradní chatky v Teplicích. Zloděj se po překonání okna vloupal do zděného objektu, ze kterého odcizil motorovou pilu, brusku, vrtačku a další nářadí. Majitel chaty přišel nejen o nářadí, bude muset zaplatit téměř pět tisíc korun za opravu poškozeného majetku. Policisté věc prošetřují jako přečin krádeže, za který trestní zákoník stanoví trest odnětí svobody až na dvě léta.
 
Kdo viděl nehody?
     Policie žádá občany, kteří byli svědky níže uvedených dopravních nehod o spolupráci.
První nehoda se stala dne 29. ledna 2012 v době od 20.00 do 23.59 hodin v Teplicích, ul. Generála Svobody. Podle oznamovatele měl nezjištěný řidič neustanoveného motorového vozidla poškodit levou přední část jeho zaparkovaného automobilu Hyundai a z místa nehody ujet.
     K další nehodě došlo již před dvěma měsíci. Dne 30. listopadu 2011 ve 14.25 hodin v Teplicích, ul. U Divadla před Kulturním domem, kde se za dosud neobjasněných okolností střetla vozidla VW Passat combi tmavě modré barvy s německou registrační značkou a Peugeot 106 s teplickou registrační značkou. Provedeným šetřením se do současné doby nepodařilo zjistit viníka nehody, proto jsou svědectví dalších osob pro řádné objasnění věci nezbytná.
     Veškeré poznatky k nehodě lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 266 (260), nebo na bezplatnou linku 158.
 
 
Teplice, 2. 2. 2012, nprap. Bc. Daniel Vítek
tiskový mluvčí KŘP Ústeckého kraje
Preventivně informační skupina Teplice
tel. č. 974 439 208
email: pistp@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem