Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Zloděj se zmocnil střešního boxu

PRAHA VENKOV ZÁPAD – Ke krádeži došlo v průběhu dne v obci Černošice. 

Policisté obvodního oddělení Řevnice nyní prošetřují případ odcizeného střešního boxu, kterého se zmocnil dosud neznámý pachatel z vozidla v obci Černošice.

Neznámý pachatel v úterý 14. ledna 2020 v době od 07.40 do 14.00 hodin ze střechy vozidla, které bylo zaparkováno v ulici Zdeňka Lhoty v obci Černošice – Mokropsy na parkovišti u vlakového nádraží, odcizil střešní box.  Bez poškození provedením demontace odstranil střešní box značky Thule z osobního vozidla Toyota Avensis. Tímto svým jednáním způsobil majiteli škodu, která byla vyčíslena na částku 20 000,-Kč.

Policisté v současné době po pachateli pátrají a případ prošetřují jako podezření z trestného činu krádeže.

Aby se podařilo pachatele dopadnout, přivítali by policisté informace od případných svědků této události,  kteří v inkriminovaném čase mohli spatřit podezřelou osobu pohybující se poblíž osobního vozidla tovární značky Toyota Avensis  nedaleko vlakového nádraží v obci Černošice – Mokropsy.  Poznatky, které by vedly k odhalení totožnosti pachatele, který z vozidla odcizil střešní box sdělte na nejbližší policejní služebnu nebo na bezplatnou linku 158.

nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
17. ledna 2020

vytisknout  e-mailem