Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Zloděj se nemusel nijak namáhat

BLANENSKO: Řidič nechal klíčky v zapalování a odešel. Po návratu auto marně hledal. 

V pondělí 31. ledna v půl deváté ráno, v ulici Zámecké v Kunštátě ponechal na několik minut řidič bez dozoru firemní dodávku v hodnotě 150 tisíc korun. Klíčky od auta nechal ovšem v zapalování. Této situace využil zloděj, který vzápětí s vozidlem tov. zn. VW Transporter, bílé barvy,  RZ : 2 BF 9430, odjel neznámo kam.   

Policisté po vozidle pátrají, zatím ale bezvýsledně. Obracíme se s žádostí o pomoc na případné svědky. Rovněž by nám pomohl i záznam kamer řidičů, kteří v tu dobu Kunštátem projížděli. 

K objasnění případu by mohlo přispět i svědectví muže a ženy v osobním vozidle VW Polo, modré barvy, kteří se v tu dobu měli v místě události pohybovat.

Dalším provedeným šetřením bylo zjištěno, že odcizené vozidlo se  téhož dne kolem osmé hodiny večer pohybovalo po dálnici D1 směrem na Pohořelice. 

Lidé mohou kontaktovat policisty obvodního oddělení v Letovicích na tel. č. 974 631 770, popř. lze využít bezplatnou linku 158.

Za spolupráci předem děkujeme.

Apelujeme na majitele vozidel, aby si před odchodem od vozu svá vozidla řádně zabezpečili a nedávali tak šanci zlodějům. Případnému pachateli stačí jen pár sekund, aby se vozidla s klíčky v zapalování zmocnil.

por. Mgr. Lenka Koryťáková, 2. února 2022

Odkazy do noveho okna

1 Ul. Zámecká

1 Ul. Zámecká 

Detailní náhled

2 ul. Zámecká, Kunštát

2 ul. Zámecká, Kunštát 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem