Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Zloděj odcizil z garáže jízdní kolo

BEROUNSKO – Pomozte při dopadení pachatele. 

Berounští policisté v současné době pátrají po pachateli, který z garáže odcizil jízdní kolo.

V době od 22.30 hodin dne 16. dubna 2021 do 08.45 hodin následujícího dne vnikl neznámý pachatel do prostor domu v ulici V Zahrádkách v Berouně a poté za užití násilí se vloupal do přilehlé garáže. Následně prohledal prostor garáže, kde poškodil jistící řetěz, kterým bylo zabezpečeno jízdní pánské horské kolo značky Specialized ve žluté barvě. Pachatel svým jednáním způsobil majiteli škodu ve výši 32 000,-Kč, z toho škoda vzniklá odcizením horského kola činí 30 000,-Kč.

Policisté obvodního oddělení Beroun tento případ prošetřují jako podezření z trestného činu krádeže a po odcizeném pánském horském jízdním kole i jeho pachateli nadále pátrají.

Aby se podařilo pachatele dopadnout, přivítali by policisté informace od případných svědků této události, kteří v inkriminovaném čase mohli spatřit podezřelou osobu pohybující se u poblíž rodinného domu v Berouně v ulici V Zahrádkách nebo pachatele s odcizeným kolem, žluté barvy. Poznatky, které by vedly k odhalení totožnosti pachatele, který jízdní horské kolo odcizil, sdělte na nejbližší policejní služebnu nebo na linku 158.

nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
19. dubna 2021

vytisknout  e-mailem