Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Zloděj navštívil chatu v Nebákově

SEMILSKO - V době od 25. do 27. září 2016 navštívil rekreační chatu v obci Troskovice - Nebákov nezvaný host. Odnesl si věci za více jak 7 tisíc korun.  

Letní sezóna je už u konce, a proto mnozí majitelé rekreačních objektů tyto opouští a postupně zazimovávají. Nemilé překvapení čekalo v úterý 27. září 2016 v odpoledních hodinách na majitele jedné z chat v obci Troskovice, část Nebákov. V chatě byl po dobu jeho nepřítomnosti nezvaný host. Chata byla naposledy v pořádku v neděli 25. září 2016 v odpoledních hodinách. Nyní majitel po příchodu k chatě zjistil, že je poškozený zámek u vstupních dveří a částečně i poškozené dveře. Z chaty si pachatel odnesl vysavač zn. ETA a následně si uvnitř chaty vzal klíček od kůlny, která se nachází vedle chaty. Z kůlny nakonec ještě odcizil autobaterii 45W a jeden elektrický lodní moto značky MINN - KOTA. 

Případem se nyní zabývají policisté z obvodního oddělení v Turnově, kteří již ve věci zahájili šetření k přečinu "krádeže" a "porušování domovní svobody". Nyní provádějí šetření směřující k dopadení neznámého pachatele. Tomu v případě dopadení hrozí až tříletý trest odnětí svobody. 
 

29.9.2016
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí 

vytisknout  e-mailem