Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Zjištěni tři pachatelé

Krádeže a poškození cizí věci 

        Ve zkráceném přípravném řízení převzal sdělení podezření muž ve věku 23 let ze Sušice z přečinu krádež. Muž v noci z 12. na 13. listopadu 2011 v Sušici na ulici Hrádecké vnikl do vozidla zn. Škoda Felicia a ze zavazadlového prostoru odcizil dvě elektrické vrtačky. Z dalšího vozidla stejné značky vzal horkovzdušnou pistoli. Poškozeným vznikla škoda 7 837 Kč.
     Sdělení podezření převzal i 30 letý muž z Prachaticka z přečinu krádež. Koncem měsíce srpna loňského roku vnikl za pomoci shodného klíče do objektu školy v Horažďovicích a odcizil různé nářadí. Pachatel svým konáním způsobil škodu ve výši 14 950 Kč.
       Další sdělení podezření bylo předáno 35 letému muži z obce na Sušicku z přečinu poškození cizí věci. Muž dne 22. ledna 2012 ve večerních hodinách v obci na Sušicku na parkovišti před restauračním zařízením poškodil osobní automobil zn. Škoda Octavia. Muž dvakrát nohou kopl do vozidla do pravých zadních dveří i předního blatníku a způsobil promáčknutí a poškrábání karoserie. Škoda činí 13 000 Kč.
 

nprap. Ladmanová Dana

16.2.2012

vytisknout  e-mailem