Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Ženy okrádaly muže

MOST - Muž ve společné domácnosti přišel o peníze, ženy se o to postaraly; Ze sklepa zmizely vánoční ozdoby. 

Ženy okrádaly přítele jedné z nich
Vyšetřovatel mostecké policie obvinil ze zvlášť závažného zločinu loupeže, přečinů krádeže a neoprávněného opatření a padělání a pozměnění platebního prostředku 37letou ženu ve formě spolupachatelství a z provinění neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku a krádeže ve formě spolupachatelství mladistvou osobu. Starší měla v bytě, kde obě žily spolu s poškozeným, tohoto připravit o peníze, které si muž vypůjčil na základě smlouvy o výpůjčce. Žena mu vyhrožovala násilím, a když muž peníze bránil, tak mu žena měla z ruky vytrhnout tašku, ve které měl hotovost, a z té poté odcizila částku ve výši necelých 200 000 korun. Mladší žena měla na různých místech v Mostě spolu se starší vybírat peníze v různých částkách a to pomocí platební karty poškozeného muže. Jednalo se o výběr finanční hotovosti v celkové výši 70 000 korun bez svolení majitele platební karty.  Starší žena je v současné době ve výkonu trestu pro jinou trestnou činnost, mladší je pro provinění stíhána na svobodě.

Lapka ze sklepa odnesl vánoční ozdoby
Neznámý lapka vnikl v obytném domě ve starší zástavbě města Mostu do sklepních prostor a tam vnikl do jedné z místností, ze které měl odcizit různé vánoční ozdoby, stojan na vánoční strom a další věci, které tam našel. Poškozený krádež oznámil mostecké policii a způsobenou škodu odhadl na celkovou částku pět tisíc korun. Policisté případ šetří pro podezření ze spáchání přečinů porušování domovní svobody a krádeže vloupáním.

Dealer drog čelí obvinění ze zločinu
Policie v Mostě zahájila trestní stíhání 36letého muže z Mostu pro dealerství drog. Ten měl loni i letos v přesně nezjištěné době obstarat a poté poskytnout jinému nejméně ve třech případech nezjištěné množství psychotropní látky metamfetamin, pervitin obstaral i dalšímu zájemci a do třetice nabídl stejnou drogu i další osobě. Uvedeného jednání se Mostečan dopustil i přesto, že byl okresním soudem již odsouzen za distribuci drog k nepodmíněnému trestu. I nyní ho vyšetřovatel obvinil ze zvlášť závažného zločinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, za který mu může soud uložit v případě uznání viny trest odnětí svobody na dvě léta až deset let.

Most 5. prosince 2019
Nprap. Ludmila Světláková

vytisknout  e-mailem