Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Ženu pronásledoval onanista

Pražští kriminalisté prosí, aby se nám přihlásil muž a žena na kamerovém záznamu, jelikož oba mohou být důležitými svědky celé události. 

Ve čtvrtek 3. srpna oznámila na linku tísňového volání osmadvacetiletá žena, že večer při odchodu z posilovny v Praze Řepích, kolem ní procházel muž, který měl ruku v kalhotách, díval se na ní a onanoval. V okamžiku, kdy se dvojice míjela, muž ruku z kalhot vyndal a posléze po pár krocích opět ve svém jednání pokračoval. Jelikož se žena bála, v průběhu cesty volala svému známému a vyprávěla mu, co se jí stalo. V okamžiku, když poškozená přicházela do ulice Mrkvičkova, opět zahlédla toho stejného muže. Stál poblíž popelnic, měl kalhoty stažené pod kolena, masturboval a ukazoval na poškozenou, ať jde k němu. Nyní již žena neváhala a zavolala na linku tísňového volání. Jelikož již byla poblíž svého kamaráda, doběhla se k němu schovat.

Přivolaná policejní hlídka bohužel již muže na místě ani v jeho okolí nenalezla. Z tohoto důvodu kriminalisté prosí veřejnost o pomoc, v případě, že na kamerovém záznamu poznáte ženu a muže, kteří mohou být důležitými svědky této události, neprodleně zavolejte na linku 158. Jakékoliv svědectví nám může pomoci při objasnění tohoto protiprávního jednání. V případě, že se podaří muže vypátrat, za trestný čin výtržnictví mu hrozí trest odnětí svobody v délce až dvou let.

video: 

www.uschovna.cz/zasilka/MC7PC2CN9UXDHCCU-549

kpt. Eva Kropáčová

11.8.2023

vytisknout  e-mailem