Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Ženu přepadl, zbil a okradl

UHERSKOHRADIŠŤSKO: Policisté pátrají po pachateli loupežného přepadení. 

S nepříjemným zážitkem a se zraněním se od nedělního rána 8. dubna potýká pětadvacetiletá žena z Uherskobrodska.

Bylo krátce po páté hodině ráno, když žena v Uherském Brodě přešla lávku vedoucí na vlakové nádraží. Když se rozhlédla, kromě dvou mužů, kteří spolu komunikovali, na nádraží nikdo nebyl. Proto zůstala stát na schodišti lávky. Během čekání na vlak si všimla, že jeden z mužů odešel. Druhý se vydal směrem k lávce. Po schodišti prošel kolem ní až na lávku. Tam se otočil a rychlým krokem scházel zpět. Když ji míjel, chytil její kabelku, kterou měla zavěšenou na rameni a snažil se ji ženě vytrhnout. Ta ale duchapřítomně kabelku chytila oběma rukama a chvíli se o ni s mužem přetahovala. Ten ale udělal něco, s čím žena nepočítala. Levou rukou ji udeřil do obličeje tak silně, až spadla na zem. Zloděj se nakonec kabelky zmocnil. Nedaleko schodiště ji vysypal a jediné, co ho zajímalo, byla peněženka, ze které si vzal finanční hotovost.

Vystrašená a zraněná žena zavolala svému známému, který pro ni přijel a vzápětí ji odvezl na policii, kde celou událost oznámila.

Podle popisu se jedná o muže ve věku kolem třiceti let, vysoký asi 180 cm. Muž má protáhlý obličej, krátké tmavé vlasy. Na sobě měl oblečenou bílou mikinu s kapucí a výrazným nápisem na zádech v úrovni ramen a tmavou kšiltovku.

V souvislosti s touto událostí žádáme veřejnost o pomoc při pátrání po totožnosti muže na fotografii. Své poznatky nám mohou sdělit na kterékoliv policejní služebně nebo na lince 158. 

13. dubna 2018, por. Bc.  Milena Šabatová

LP Uherský BrodLP Uherský Brod

Odkazy do noveho okna

LP Uherský Brod

LP Uherský Brod 

Detailní náhled

LP Uherský Brod

LP Uherský Brod 

Detailní náhled

LP Uherský Brod

LP Uherský Brod 

Detailní náhled

LP Uherský Brod

LP Uherský Brod 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem