Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Žena spadla do přivaděče - aktualizováno

CHOMUTOV - Pro potraviny na balkon, Nezvaná návštěva v chatě.... 

Žena spadla do přivaděče
Od středečního podvečera pátráme po 35leté ženě z Chomutova. Hledaná spadla do koryta vody, který protéká obcí Vysoká Pec. Zřejmě chtěla zachránit svého psa, který skočil do vody. Do pátrací akce se ve středu zapojil policejní vrtulník, potápěči, hasiči, strážníci MP a policejní hlídky. Bohužel, žena nalezena nebyla. Pátrání pokračovalo i ve čtvrtek, kdy prostor prohledávali potápěči a policisté na člunech. Hledání bylo i tentokrát neúspěšné. V hledání ženy budeme pokračovat i během pátku, opět za pomoci potápěčů a policistů na člunech, kteří budou prohledávat prostor poblíž Kyjické přehrady.    
Pohřešovanou ženu nalezli policisté v sobotu u vpusti do Kyjické přehrady bez známek života.
 
Pro potraviny na balkon
Obvinění z krádeže si převzala dvojice obyvatel z Klášterce nad Ohří. 25letá žena a 28letý muž vnikli v měsíci květnu na balkon v mezipatře domu ulice Dukelská. Na místě odcizili různé druhy potravin za téměř 2700 korun. Vyšetřování nadále pokračuje.
 
Nezvaná návštěva v chatě
Do rekreačního stavení v katastru Výsada na Vejprtsku se kdosi vloupal. Majitel zažil nemilé překvapení, protože v chatě bylo téměř všechno zničené. Předběžnou škodu stanovil na 100 tisíc korun. Policisté z místního obvodního oddělení zahájili vyšetřování trestných činů pokus krádeže, porušování domovní svobody a poškození cizí věci.  
 
Žihadel se nebál
Majitel včelína oznámil na policejní útvar v Chomutově vloupání. Při výpovědi uvedl, že maringotku, která slouží jako včelín, má umístěnou v lesním prostoru poblíž obce Strážky. Když na místo přijel, zjistil, že neznámý zloděj odcizil kovové vybavení uvnitř maringotky. Škodu vyčíslil na 17 tisíc korun. Případnému pachateli hrozí obvinění z krádeže.
  
7. čevna 2013
nprap. Marie Pivková    
piscv@mvcr.cz
 

vytisknout  e-mailem