Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Zebra se za Tebe nerozhlédne!

BEROUNSKO – Policisté dohlíželi na vybrané přechody pro chodce. 

V souvislosti se začátkem nového školního roku prováděli berounští policisté od 1. září do 9. září dohled na přechody pro chodce. Touto každoroční činností upozorňují všechny účastníky silničního provozu, že doba letních prázdnin je u konce a je tak nutné opět počítat se zvýšeným pohybem dětí v okolí škol, sportovišť a dalších školských zařízení. Policisté tak činili v rámci celorepublikového projektu, Zebra se za Tebe nerozhlédne, který je zaměřen na dopravní výchovu a osobní bezpečí dětí. Zebra se za Tebe nerozhlédne

Policisté dohlíželi na území Berounska na riziková místa, kde předávali dětem rady jak správně a bezpečně přejít silnici a jak se chovat na přechodu pro chodce. Během toho rozdali dětem několik desítek reflexních pásek, které jim v případě snížené viditelnosti pomohou zvýšit svojí viditelnost a další preventivní materiály.

Všem dětem přejeme úspěšný vstup do školního roku a na účastníky silničního provozu apelujeme, aby byli vůči dětem obezřetní a předpovídali jejich leckdy nevyzpytatelné chování.

nprap. Simona Vacherlohnová
preventistka P ČR ÚO Beroun
13. září 2022

Odkazy do noveho okna

Zebra se za Tebe nerozhlédne

Zebra se za Tebe nerozhlédne 

Detailní náhled

Zebra se za Tebe nerozhlédne

Zebra se za Tebe nerozhlédne 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem