Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Ze zloděje bude asi řemeslník

KLADENSKO – Z domu bylo odcizeno nářadí. 

Do rodinného domu v obci Stochov se vloupal neznámý pachatel, který svým jednáním způsobil škodu ve výši 50 000,-Kč.

Dosud neznámý pachatel v době od 16.00 hodin dne 20. ledna 2021 do 06.30 hodin následujícího dne nejprve vnikl na pozemek u rodinného domu v Nové ulici a poté za užití násilí se vloupal francouzským oknem dovnitř ještě nezkolaudovaného domu. Z prostor domu následně odcizil aku šroubovák značky Festool, elektrickou příklepovou vrtačku včetně příslušenství značky Herman, sadu vrtáků, motorovou pilu značky Stihl a pokosovou pilu značky Parkside. Pachatel odcizil celkem nářadí v hodnotě 40 000,-Kč a vzniklá škoda poškozením byla ve výši 10 000,-Kč.

Policisté obvodního oddělení tento případ prošetřují jako podezření z trestného činu krádeže vloupání a po pachateli pátrají. Tohoto skutku se pachatel dopustil v čase vyhlášeného nouzového stavu.

Aby se podařilo pachatele dopadnout, přivítali by policisté informace od případných svědků této události,  kteří v inkriminovaném čase mohli spatřit podezřelou osobu pohybující se nedaleko rodinného domu v Nové ulici v obci Stochov.  Poznatky, které by vedly k odhalení totožnosti pachatele, který se vloupal do domu sdělte na  nejbližší policejní služebnu nebo na linku 158.

 nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
22. ledna 2021

vytisknout  e-mailem