Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Ze zámečku zmizelo nářadí

LOUNY - Do rekonstruovaného zámku v Nepomyšli zavítal zloděj 

V minulých dnech se předmětem zájmu dosud nezjištěného pachatele stal zámek na návsi v Nepomyšli na Podbořansku. Poberta si ale určitě nechtěl památku jen prohlédnout, neboť objekt v současné době prochází celkovou rekonstrukcí a tudíž se na něm provádějí různé řemeslnické práce. Právě tato skutečnost byla důvodem, proč na zámek zavítal. Do útrob opravované budovy se vydal pro nářadí. Po násilném zdolání několika překážek se dostal až do půdních prostor, odkud odcizil elektrické a akumulátorové pily, vrtačky a úhlové brusky různých značek. Poškozenému majiteli tím způsobil škodu za 137 400 Kč. Policisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže, po pachateli pátrají.  

Ukradená čtyřkolka v Telcích

Z neděle na pondělí se vydal krást na pozemek jednoho rodinného domu v obci Telce na Lounsku dosud nezjištěný pachatel. Nejprve povalil drátěné oplocení objektu a poté vnikl na zahradu, odkud odcizil motorovou čtyřkolku v hodnotě 24 tisíc korun. Policisté případ šetří jako trestný čin krádeže a po pachateli pátrají.

Vykradená chata na Žatecku 

Majitelé zahradních a rekreačních objektů se po dlouhé zimě vracejí do svých letních příbytků a ne vždy je najdou v pořádku. Takový případ vloupání do chaty šetří v těchto dnech žatečtí policisté. Dosud nezjištěný pachatel vnikl násilným způsobem do jedné zahradní chatky nedaleko obce Stroupeč a z obydlí si odnesl elektrický bojler, televizor včetně set-top boxu, elektrický vařič, nářadí a další věci. Způsobená škoda byla odhadnuta na celkem 11 800 Kč. Policisté případ šetří jako trestný čin krádeže a trestný čin porušování domovní svobody. 

Louny, 27. dubna 2010

vytisknout  e-mailem