Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Ze šatní skříňky vzal peněženku

NYMBURSKO – Policisté z Milovic pátrají po pachateli krádeže. 

Dne 14.10.2017 v době od 10:37 do 11:10 hodin došlo v objektu Fitness Lysá nad Labem k vloupání do šatní skříňky. Neznámý pachatel nejprve vnikl do volně přístupné pánské šatny, kde od stěny odstrčil sestavu skříněk. Následně u jedné z nich vytrhl zadní desku a prohledal uložené oblečení, kdy odcizil peněženku s finanční hotovostí dva a půl tisíce korun, osobní doklady a platební karty. Celková škoda byla vyčíslena na necelých 6 tisíc korun, z toho 3 tisíce na poškození skříňky.

Milovičtí policisté případ šetří jako podezření ze spáchání trestného činu krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, za což v případě dopadení a odsouzení pachatele hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

Z kamerového záznamu byly pořízeny fotografie osoby, která by mohla být důležitým svědkem k objasnění celého případu, a proto se obracíme na veřejnost se žádostí o pomoc, při zjištění totožnosti muže z fotografie. Jakékoliv informace proto sdělte na bezplatné lince Policie ČR 158, nebo na telefonní číslo 724 323 475.  

por. Bc. Petra Potočná
tisková mluvčí
P ČR Nymburk
19. října 2017 

LysáLysá

LysáLysá


 

vytisknout  e-mailem