Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Že by to byla závist?

ZLÍNSKO: Výtržník hodil na dům sáček s výkaly. 

Otrokovičtí policisté se zabývají nebývalým případem lidské nízkosti a chuligánství. Neznámý vandal hodil na rodinný dům v Otrokovicích sáček s exkrementy a kelímek s barvou, čímž poškodil fasádu domu. Za trestný čin poškození cizí věci by mohl strávit až jeden rok za zdmi některé ze zdejších věznic.

O víkendu oznámil policistům jednatřicetiletý muž z Otrokovic znečištění fasády svého domu. Že část domu změnila svou barvu, zjistila dopoledne jeho žena. V té době ještě netušili, odkud pochází neuvěřitelný zápach. Muž se šel podívat ven. Bez toho, co uviděl, by se zřejmě po celý další život obešel. Ale osud tomu chtěl jinak. Zjistil, že ve výšce dva a půl metru nad zemí, mezi okny směřujícími do ulice, je hnědý flek, od něhož stekla charakteristická tekutina až k zemi, kde ležel roztržený igelitový sáček se zbylým obsahem exkrementů.  Fasáda byla poškozená i v horní části, kde byl hnědý flek od barvy, která natekla i do předokenních žaluzií a na podbití střechy.

Muž si škodu způsobenou znečištěním fasády rodinného domu předběžně vyčíslil na 6500 korun. Policisté musí nyní zjistit, kdo a proč fasádu poškodil, zda to bylo úmyslné či náhodné jednání.

20. dubna 2017, nprap. Monika Kozumplíková

Odkazy do noveho okna

sáček s výkaly

sáček s výkaly 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem