Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Závod zásahových jednotek Šumaman 2017

Jihočeští policisté zvou návštěvníky na sobotní sportovní den určený nejen policistům, ale i dětem a jejich rodičům, do Přední Výtoně 13. 5. 2017. 

Jihočeští policisté zvou všechny obyvatele kraje i turisty na sportovní den do Přední Výtoně v sobotu 13. května 2017, kde proběhne již XX. ročník velmi prestižního závodu zásahových jednotek Šumaman 2017. Připraveno je také velké množství ukázek a soutěží pro malé i velké návštěvníky. 

Jihočeští policisté zvou se svými partnery všechny návštěvníky a obyvatele kraje na mimořádné sportovní klání se spoustou atraktivních policejních ukázek, soutěží a to nejen z rukou policistů. Soutěže pro děti a ukázky policejní techniky i práce budou v sobotu 13. 5. 2017 v Přední Výtoni součástí prestižního závodu družstev zásahových jednotek policie pod názvem ŠUMAMAN 2017.

Sportovní závod profesionálů ze zásahových jednotek o pohár ředitele Krajského ředitelství policie Jihočeského kraje, je pořádán ve spolupráci s UNITOPEM a Sportovním klubem policie České Budějovice.

Také v letošním roce závod proběhne pod laskavou záštitou hejtmanky Jihočeského kraje Mgr. Ivany Stráské a policejního prezidenta genmjr. Mgr. Bc. Tomáše Tuhého.

Opravdu velký podíl na realizaci závodu má také generální partner, a to Jaderná elektrárna Temelín ze Skupiny ČEZ. Bez laskavé několikaleté podpory uvedené společnosti by se akce tak velkého rozsahu v žádném případě nemohla uskutečnit.

Nezbytnou součástí celého sportovního dne jsou dětské závody a soutěže, určené pro děti všech věkových kategorií. Překvapením bude také policejní vrtulník. Závěr dne ukončí kolem desáté večer ohňostroj.

mjr. Mgr. Bc. Jiří Matzner, krpc.pio@pcr.cz

8. května 2017

vytisknout  e-mailem