Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Zatím co řídili dopravu, nabourali jim vůz.

PŘÍBRAM - Policisté hledají svědky nehody, případně samotného viníka. 

Najdou se svědci poškození služebního vozu policie, nebo přímo viník?

Dne 3. února 2023 došlo v obci Milín na Příbramsku k paradoxní situaci. Krátce před šestou hodinou ráno tam havaroval nákladní vůz do svodidel. Na místo přijela policejní hlídka, která se okamžitě snažila situaci pro řidiče zpřehlednit. Služební vozidlo nechala viditelně, tedy se zapnutými výstražnými světly, odstavené na místě, kde netvořilo překážku silničního provozu a v místě nehody pak po celou dobu jejího prošetřování regulovala dopravu. 

V době, kdy se hlídka věnovala usměrnění silničního provozu v místech havárie kamiónu, jim někdo policejní vůz naboural. To samozřejmě zjistili až poté, když k vozidlu přišli. Neznámému řidiči či řidičce chyběla zřejmě slušnost a zodpovědnost, neboť nikdo policisty o poškození neřekl, ani je například později nekontaktoval.

Snad se tedy řidič (řidička) zodpovědný za poškození policejního vozu přihlásí alespoň dodatečně, případně svědci, kteří poškození policejního vozu viděli. K dispozici je linka 158, přes kterou je možné policistům sdělit potřebné informace k objasnění této nehody.


mjr. Mgr. Vlasta Suchánková
oddělení tisku a prevence 
KŘP Středočeského kraje
6. února 2023

 

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem