Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Zasahující policejní hlídka v Kladně

KLADENSKO - Výtržník byl pod vlivem alkoholu. 

Kladenští policisté oddělení hlídkové služby dne 12. června 2017 byli po jednadvacáté hodině vysláni na náměstí Sítná, kde před místní restaurací v podchodě mělo dojít k fyzickému napadání mezi dvěma rodinnými příslušníky.

Po příjezdu na místo oznámení policisté zaznamenali značný hluk a rozepři mezi mužem a ženou.  Na ulici se nacházel muž , který křičel a prudce gestikuloval rukama. V daném okamžiku se policejní hlídka povšimla, že je muž pořezaný na ruce a po schodech podchodu se nachází krev. Policisté ihned muže vyzvali, aby zanechal svého nevhodného jednání. Na základě této výzvy se výtržník zklidnil. Následným šetřením na místě bylo zjištěno, že podezřelým mužem je třiadvacetiletý muž z Kladna, který po předchozí hádce se svojí  čtyřiačtyřicetiletou matkou ve vzteku poškodil skleněnou výplň u vchodových dveří a došlo ke zranění jeho ruky.

Vzhledem k tomuto  protiprávnímu jednání  podezřelého a z obavy, že bude v daném skutku nadále pokračovat, policisté  muže  zajistili a byla na místo činu přivolána posádka  RZS.  Podezřelý byl se zraněním eskortován do kladenské nemocnice a po provedeném ošetření byl převezen na policejní služebnu obvodního oddělení Kladno. Provedenou dechovou zkouškou byla u výtržníka naměřena hodnota 1,1 promile alkoholu v dechu.

Policisté případ prošetřili a třiadvacetiletý muž je nyní podezřelý ze dvou přestupků, a to proti majetku a občanskému soužití.  Policisté následně 14. června 2017  tento případ oznámili na Magistrát měst Kladna ke správnímu řízení.

nprap. Jana Šteinerová

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

15. června 2017

vytisknout  e-mailem