Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Zapomněla peněženku v pojišťovně

KLADENSKO - Toho využil zatím nezjištěný zloděj. 

Včera 30. listopadu 2020 přijali policisté Obvodního oddělení Kladno – město oznámení od osmadvacetileté ženy, že jí byla odcizena peněženka s osobními doklady, platební kartu a finanční hotovost.

Oznamovatelka peněženku zapomněla v budově zdravotní pojišťovny v Kladně v ulici Cyrila Boudy cca v 11:00 hodin. Když si svoji roztržitost uvědomila a na místo se po deseti minutách vrátila, peněženka se v pojišťovně již nenacházela. Škoda byla vyčíslena na  800,- Kč.

Skutek je prošetřován jako přečin neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, za což pachateli hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

Aby se podařilo zloděje vypátrat a následně zadržet, přivítali by policisté jakékoliv informace od případných svědků, kteří spatřili v inkriminovanou dobu na pobočce zdravotní pojišťovny podezřelé osoby. Všechny důležité poznatky mohou občané sdělit osobně na Obvodním oddělení Kladno - město, nebo policisty kontaktovat na telefonním čísle 974 873 500. Samozřejmě je možné využít i bezplatnou linku 158.

Děkujeme za spolupráci.

nprap. Michaela Nováková 
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
1. prosince 2020

vytisknout  e-mailem