Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zákaz a alkohol

CHOMUTOV - Muže kontrolovala hlídka policie, Kalhoty v tašce..... 

Zákaz a alkohol

Na Pražské ulici v Chomutově kontrolovali hlídka policistů projíždějící vozidlo VW Bora. U 21letého řidiče zjistili, že má vysloven Městským úřadem Slaný zákaz řízení motorových vozidel, který skončí až v červnu letošního roku. Kromě toho provedená dechová zkouška prokázala přítomnost alkoholu.  Muž totiž nadýchal 1,01 a 1,19 promile. Policisté mu sdělili podezření z trestných činů maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání a ohrožení pod vlivem návykové látky.

Kalhoty v tašce

24ltý muž z okresního města se bude zodpovídat z krádeže. V sobotu přišel do prodejny v centru města, z regálu sebral pánské kalhoty za 798 korun, sundal z nich bezpečnostní prvky a schoval je do přinesené tašky. Takto se snažil z prodejny odejít. Pracovník bezpečnostní agentury však zaznamenal jeho jednání a byl zadržen. Policisté následně zjistili, že za obdobné jednání byl Okresním soudem v Lounech odsouzen v listopadu loňského roku. Krádež vyšetřují chomutovští  policisté.  

Byt nezamkla

Na vlastní neopatrnost doplatila žena z jirkovského bytu ve Studentské ulici. Když šla v sobotu odpoledne venčit psa, nechala dveře u svého bytu pouze zavřené a přestože na nich měla pouze kliku,  řádně je neuzamkla. Během její nepřítomnosti kdosi vnikl dovnitř a sebral z obývacího prostoru batoh s kosmetikou, osobními doklady poškozené a finanční hotovostí. Celková škoda se vyšplhala na 4200 korun. Po totožnosti pachatele nyní pátrají jirkovští policisté, kteří skutek vyšetřují jako trestný čin porušování domovní svobody.

Telefon z bundy

Obvinění z trestného činu porušování domovní svobody předali chomutovští kriminalisté 26leté ženě z Chomutova. Minulý týden ve čtvrtek vnikla do předsíně bytu v Dřínovské ulici a z bundy, která visela na věšáku, odcizila mobilní telefon za 3 tisíce korun.

 Upozornění

V době od 6. února 2018 do 19.února 2018 nebudu přítomna na pracovišti. S dotazy k aktuálnímu nápadu se prosím obracejte na paní Irenu Pilařovou – OTP Louny tlf. 974 437 207 mbl. 724 155 239

5. února 2018

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207     

mob. 724 189 729       e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

vytisknout  e-mailem