Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Zadržený muž skončil v policejní cele

KLADENSKO - Prohodil kámen a květník francouzskými dveřmi. 

Dne 7. prosince 2019 se ve večerních hodinách jako nezvaný host objevil u obývané novostavby v obci Hostouň  v ulici U Přehrady neznámý muž, který nejprve klepal na okna domu a poté prohodil kámen a květník francouzskými dveřmi obývacího pokoje. Následně vstoupil do vnitřních prostor domu, kde setrval, ačkoliv zde byla přítomna majitelka domu. Muž si přisvojil vysavač, kterým udeřil přítomnou ženu a poté se pohyboval v prostoru garáže. Po opuštění domu fyzicky napadl souseda několika ranami do hlavy a poté po překonání plotu přes sousední zahradu utekl z místa pryč.

Přivolaná policejní hlídka po zjištění prvotních informací se vydala propátrávat přilehlé okolí. Podezřelý muž byl nalezen spící nedaleko volně přístupného pozemku. Policejním šetřením bylo zjištěno, že se jedná o jednatřicetiletého, cizího státního příslušníka, jehož dechová zkouška prokázala přítomnost alkoholu v dechu, neboť naměřená hodnota byla necelé 2 promile alkoholu v dechu.  Muž byl za své protiprávní jednání zadržen a eskortován do policejní cely. Vzniklá škoda byla vyčíslena na částku 20 000,-Kč.

Kladenští kriminalisté nyní tento případ prošetřují jako podezření z trestných činů porušování domovní svobody a poškození cizí věci.

nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
10. prosince 2019

vytisknout  e-mailem